30.08.2022 — 13:49

На Хмельниччину прибув медичний гуманітарний вантаж з Німеччини

Справжні друзі завжди підтримають у скрутній ситуації. Наскільки правильним є це твердження, українці відчули в повному обсязі, коли в їх домівки увірвалася війна. У скрутний час ми, як ніколи відчуваємо потужну підтримку з різних куточків світу, в тому числі і у вигляді гуманітарної допомоги.

Сьогодні до гуманітарного хабу при ОВА прибув благодійний вантаж з медичними засобами з Німеччини, доставка якого в нашу область стала можливою завдяки Віталію Завадському, аграрію з Кам’янеччини. Доправила його в Україну власним транспортом ГО “Кам’янець-Подільський “Ратуша”.

У переліку – різноманітні перев’язувальні матеріали, пов’язки, мазеві компреси, які дуже потрібні нашим лікарям, що піклуються про поранених під час бойових дій. Уже найближчим часом усі засоби будуть передані до закладів охорони здоров’я області, зокрема Хмельницькій обласній лікарні, Хмельницькій та Кам’янець-Подільській міським лікарням та Хмельницькому обласному госпіталю ветеранів війни.

Щиро дякуємо німецьким благодійникам за надану допомогу, а Віталію Завадському та ГО “Кам’янець-Подільський “Ратуша” за сприяння у її отриманні та доставці на Хмельниччину.

Разом до перемоги!