10.09.2021 — 14:48

50-річчя відзначає Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді

Своє 50-річчя відзначає Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді. Це потужний інструктивно-методичний центр Хмельницької області, який здійснює організаційно-методичні функції з фізичного виховання і спорту у позашкільних закладах освіти області, проводить навчально-тренувальну, спортивну і виховну роботу.

Напередодні Дня фізичної культури і спорту та з нагоди ювілею привітав керівництво та спортсменів закладу заступник голови облдержадміністрації Володимир Юр’єв.

За роки діяльності Хмельницький обласний центр фізичного виховання учнівської молоді пройшов шлях від комплексної дитячо-юнацької спортивної школи міського відділу освіти з відділеннями, які працювали на базі інших закладів, до обласного центру.

Зараз у закладі функціонують відділення боротьби вільної, легкої атлетики, плавання, кікбоксингу, спортивної гімнастики, боксу, тхеквондо (ВТФ).

Вітаючи  присутніх, Володимир Юр’єв висловив слова подяки за натхненну роботу, відданість своїй справі, успішну реалізацію навчально-тренувального процесу, адже саме завдяки цьому, спортсмени Центру ставали олімпійськими чемпіонами, призерами Чемпіонатів світу та Європи.

Також посадовець побажав непереможного спортивного духу, нових спортивних досягнень та медалей на благо рідного краю та України та вручив відзнаки обласної державної адміністрації та цінні подарунки.