01.10.2021 — 15:06

30 років відзначає Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни

Сьогодні, 1 жовтня, у день людей похилого віку Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни відзначає 30-у річницю заснування.

Привітати колектив обласного госпіталю та ветеранів прийшли голова облдержадміністрації Сергій Гамалій, перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук, депутати обласної ради, керівники ветеранських організацій, вдячні пацієнти.

Наразі обласний госпіталь – це оновлений, осучаснений заклад, у якому значно поліпшено матеріально-технічну базу, відкрито реабілітаційне відділення та відділення паліативної допомоги для невиліковних хворих.

За роки його роботи працівниками госпіталю надана медична допомога не одній сотні громадян, адже на лікуванні у закладі перебувають як ветерани та діти світової війни, учасники бойових дій різних локальних війн, АТО/ООС, так і громадяни, які виявили бажання отримати медичну допомогу у цьому закладі.

Вітаючи працівників та ветеранів госпіталю, Серій Гамалій наголосив, що забезпечення соціальних гарантій для ветеранів війни є в пріоритеті як Президента України Володимира Зеленського, так і обласної влади.

Також посадовець відзначив професіоналізм та відповідальність колективу госпіталю, адже саме вони допомагають реабілітуватись захисникам держави, а також не стоїтя осторонь сучасним викликам та надають медичну допомогу хворим на COVID-19 під час погіршення епідеміологічної ситуації.

Голова адміністрації подякував працівникам та керівництву обласного госпіталю за сумлінну роботу. “Ви допомагаєте пацієнтам одужати, зігріваєте їх теплом своїх сердець, добротою та щирими словами. Тож бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, мирного неба, здійснення всіх мрій і задумів,”- зазначив Сергій Гамалій та вручив кращим працівникам госпіталю цінні подарунки та відзнаки обласної державної адміністрації.