18.07.2023 — 14:31

Маунтенбайкери Хмельниччини переможці та призери чемпіонату України

З 12 по 16 липня у старовинному та мальовничому місті Кам’янець-Подільський пройшов чемпіонат України ХСО (крос-кантрі) із точки в точку, командний чемпіонат України ХСС (шорт-трек), ІІ етап Кубку України ХСО (чоловіки, жінки), ІІ етап чемпіонату України ХСО (юніори, юніорки, юнаки, дівчата, молодші юнаки, молодші дівчата), ІІ етап чемпіонату України ХСЕ (елімінатор) з велосипедного спорту-маунтенбайк.

Участь у змаганнях взяли 128 спортсменів з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Донецької, Закарпатської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Одеської, Рівненської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей та міста Києва.

Збірна команда Хмельницької області у складі представників чотирьох команд (Хмельницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа, Кам’янець-Подільська дитячо-юнацька спортивна школа №1, Хмельницька дитячо-юнацька спортивна школа №4 та Хмельницька школа вищої спортивної майстерності) вдало виступила та здобула на змаганнях нагороди різного ґатунку: 11 «золотих», 4 «срібних» та 3 «бронзових» медалі.

Спортсменів підготували тренери: Андрій Саражинський, Валентина Ярова, Дмитро Цурський, Віктор та Наталія Мамчури.

Вітаємо спортсменів та тренерів з чудовим виступом збірної команди області. Дякуємо ЗСУ за можливість тренуватися та брати участь у змаганнях.