27.07.2023 — 10:28

На Хмельниччині відбулася зустріч з підприємцями

В умовах воєнного стану підтримка та допомога бізнесу є вкрай важливою. Саме з метою налагодження діалогу та комунікації між обласною владою та бізнесом було організовано зустріч з підприємцями на тему: “Інструменти підтримки бізнесу”. До спілкування запросили підприємців області, фермерів, представників банківської сфери, директора Хмельницького обласного центру зайнятості Сергія Черешню, директорку Агенції регіонального розвитку в Хмельницькій області Катерину Савчук та представників Департаменту економічного розвитку ОВА.

Організатори заходу розповіли про державні, обласні та міжнародні програми підтримки бізнесу та актуальні кредитні продукти. Окремо присутні приділили увагу питанню працевлаштування безробітних, внутрішньо переміщених осіб та ветеранів війни.

“Сьогодні наші підприємці переживають нелегкі часи. Адже з початком повномасштабної війни хтось був змушений закрити своє підприємство, хтось взяв зброю до рук і пішов захищати нашу Україну або почав волонтерити, хтось релокувався, а хтось потребує підтримки з боку держави. Але не дивлячись на усі ці фактори економічний фронт наразі є другим фронтом, який є надзвичайно важливий, особливо в умовах ведення війни. Тому зараз вкрай важливо чути бізнес та бути йому підтримкою, а через організацію таких зустрічей ми вкотре можемо поспілкуватися та почути від самих підприємців про проблеми та перешкоди у веденні такої діяльності. І найголовніше – розповісти їм про програми підтримки та дати знати, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку та допомогу з боку обласної влади. Дякую кожному, хто сьогодні завітав на захід та продовжує працювати на благо нашої держави та ЗСУ”, – сказав заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, звертаючись до учасників зібрання.

Більш детально ознайомитися з програмами підтримки бізнесу можна переглянувши презентацію.