14.08.2023 — 10:03

В обласному центрі відбувся Крафтовий ярмарок «Курс на незалежність»

12 серпня у сквері імені Франка відбувся Крафтовий ярмарок «Курс на незалежність». Натуральні солодощі, сири, хлібобулочні вироби, овочі та фрукти вирощені в садах, власноруч зроблені прикраси, кухонне приладдя, предмети декору та інші цікавинки презентували виробники з чотирьох областей України: Хмельниччини, Вінниччини, Житомирщини та Тернопільщини.

Діти і дорослі за донати мали можливість взяти участь у майстер-класах з флористики, кераміки та живопису. Також для хмельничан і гостей міста була запланована екскурсія з дегустацією від туристично-інформаційного центру. Усі зібрані кошти під час ярмарку підуть на лікування та відновлення зору для сапера з Хмельницького Юрія Кучера.

Відвідала ярмарок та привітала учасників заходу заступник начальника ОВА Оксана Андрейчик. «Такі заходи є чудовою можливістю не тільки презентувати свою продукцію, а й добрими справами допомогти нашим захисникам. Сподіваюся, що сьогоднішні донати стануть вагомою підтримкою для них. Бажаю усім з цікавістю та користю провести цей день», – сказала посадовиця.

Зазначимо, організаторами заходу є Агенція регіонального розвитку Хмельницької області за підтримки благодійного фонду «Повір в себе» та Хмельницької міської ради.