22.08.2023 — 16:20

Актуальні грантові програми до уваги підприємців

Німецька федеральна компанія з міжнародної співпраці «Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH» реалізує в Україні одну із програм міжнародної співпраці заради економічного розвитку EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», що спільно фінансується Європейським Союзом та урядом Німеччини.

В рамках реалізації Програми передбачено надання:
30 грантів до 25 000 євро для підтримки малого та середнього бізнесу. Участь у конкурсі можуть взяти підприємства з усієї України, місцезнаходження яких не є тимчасово окупованою територією України.

Програма підтримує компанії, що створюють продукти та послуги з інноваційною складовою та/або фокусом на розширення експорту. Повний перелік критеріїв прийнятності для підприємців міститься у Грантовій програмі, що розміщена на сайті Українського фонду стартапів, а також доступна на веб порталі Фонду EU4Business – Ukrainian Startup Fund (usf.com.ua). Подати заявку можна за посиланням в розділі Програма великих грантів від EU4Business: https://portal.usf.com.ua/

Кінцевий термін подачі заявки – 18:00, 25 серпня 2023 року.

50 грантів до 10 000 євро для збереження промислового та економічного потенціалу України, відновлення постачання критично важливих товарів і послуг та підтримка їх виробництва в умовах воєнного стану. Програма надасть фінансову підтримку 50 відібраним малим підприємствам, які постраждали від війни та готові планувати та інвестувати в ефективні проекти у сфері забезпечення основними товарами на суму до 10 000 євро кожному.

Заявка подається через портал Дія Грант від EU4Business для малого бізнесу | Дія (diia.gov.ua).

Кінцевий термін подачі заявки – 18:00, 25 серпня 2023 року.

Деталі грантової програми можна знайти на сайті Громадської спілки «Фонд підтримки реформ в Україні» за посиланням http://fsr.org.ua/