01.09.2023 — 14:11

Курсанти-першокурсники НАДПСУ ім. Б.Хмельницького урочисто склали Військову присягу на вірність народу України

Сьогодні у Національній академії Державної прикордонної служби  України ім.Б.Хмельницького визначний день – на вірність народу України присягнули юнаки та дівчата, які обрали своїм життєвим шляхом служіння Батьківщині та захист непорушності її кордонів.

До привітань долучився і перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, який побажав молодим воїнам міцного здоров’я, успіхів у справах, віри в перемогу і щасливе майбутнє нашої держави. Окремо посадовець висловив слова вдячності батькам, що виховали своїх дітей достойними людьми та справжніми патріотами.

“Сьогодні наша рідна Україна переживає найбільше випробування в новітній історії – збройну боротьбу за незалежність і територіальну цілісність проти російського агресора. Саме в такі непрості, але дуже героїчні дні ви, дорогі курсанти, складаєте священну Військову присягу на вірність українському народові. Це велика честь і мужність. Ви взяли високі зобов’язання творити долю рідного краю, тож з честю і гідністю виконуйте свій військовий обов’язок. Щиро бажаю нам усім перемогти підступного ворога, відновити мир в Україні, щоб наші захисники здоровими повернулись до родин з фронту”, – зазначив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін.

Ритуал прийняття Військової присяги завершив урочистий марш молодого поповнення.