13.09.2023 — 15:57

Запрошуємо на підсумкову онлайн-конференцію проєкту «Парламент для села: представництво заради розбудови України»

19 вересня 2023 року о 10:00 годині в рамках грантової програми «Громадяни й парламент: демократичне представництво та ефективна взаємодія в умовах воєнного часу», в межах реалізації Програми USAID «РАДА: наступне покоління», відбудеться підсумкова онлайн-конференція проєкту «Парламент для села: представництво заради розбудови України».

Протягом декількох місяців у громадах Вінницької і Хмельницької областей, а також у форматі онлайн зустрічей, проходили публічні консультації за участю власників садиб сільського зеленого туризму, голів територіальних громад, старостів старостинських округів, експертів та жителів громад. Під час зустрічей обговорювалися проблематика та ініціативи, що сприятимуть вдосконаленню і популяризації сільського зеленого туризму в Україні, напрацьовувались пропозиції щодо розробки Закону про сільський зелений туризм.

Онлайн-конференція дасть змогу підвести підсумки проєкту «Парламент для села: представництво заради розбудови України», обговорити зміни до законопроєкту та окреслити подальші кроки з розвитку сільського зеленого туризму в Україні.

Запрошуємо всіх зацікавлених приєднатися до заходу. Реєстрація на підсумкову конференцію за посиланням:

https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZUldeCspz4qEtGC0IS0s7CRV4L107t2Cn5H