25.09.2023 — 14:17

26 вересня об 11.00 відбудеться обговорення положень проєкту Закону України «Про колективні трудові спори»

Місце проведення: м. Хмельницький, вул. Подільська, 109/1, конференц-зала (2 поверх) Хмельницької Торгово-промислової палати.

Мета заходу: публічне обговорення положень проєкту Закону України «Про колективні трудові спори», підготовка пропозицій.

До участі в заході запрошуються представники сторін соціального діалогу, експерти, зацікавлені особи у сфері соціально-трудових відносин та громадськість.

Учасники матимуть змогу ознайомитись із:

 ➡ підставами та історією розробки проєкту Закону України «Про колективні трудові спори»;

 ➡ основними проблемами існуючої системи вирішення колективних трудових спорів та перевагами проєкту  Закону України «Про колективні трудові спори»;

 ➡ структурою проєкту Закону України «Про колективні трудові спори».

Сформовані під час обговорення висновки та пропозиції будуть подані до Національної служби посередництва і примирення  для врахування під час доопрацювання законопроєкту.

Текст проєкту Закону України «Про колективні трудові спори»   оприлюднено на сайті НСПП, за посиланням: https://www.nspp.gov.ua/novini/17381-oprilyudnennya-zakonoproektu-pro-kolektivni-trudovi-spori

Детальну інформацію про захід та проєкт Закону України «Про колективні трудові спори» можна отримати у відділенні НСПП в Хмельницькій області, за адресою: м. Хмельницький, вул. Соборна, 75, тел. (067) 157-72-47.