14.11.2023 — 19:58

Оксана Вжешневська провела виїзний прийом громадян

Сьогодні керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська провела виїзний прийом громадян у Віньковецькій та Зіньківській громадах. Основна частина звернень стосувалася надання матеріальної допомоги на лікування. Також на прийом звернулася жінка військовослужбовця з проханням посприяти у вирішенні питання щодо направлення її чоловіка до реабілітаційної установи після важкого бойового поранення.

За підсумками прийому на кожне звернення були надані вичерпні відповіді та роз’яснення. Питання, які потребують детального вивчення та опрацювання взято на контроль та передано на розгляд керівникам відповідних служб.

Також посадовиця поспілкувалася з головами громад щодо першочергових питань життєдіяльності громади, які їх турбують.

Принагідно, Оксана Вжешневська привітала діячів культурної сфери Віньковеччини з Всеукраїнським Днем працівників культури та майстрів народного мистецтва, а також вручила Почесні грамоти ОВА.

“Ви з перших днів від повномасштабного вторгнення ворога на нашу землю стали волонтерами: у бібліотеках, школах мистецтв, будинках культури ви готували смаколики, приймали внутрішньо переміщених осіб, плели сітки та ні на мить не зупинялися займатися улюбленою справою – розвивати та прославляти українську культуру. Саме ви вчите наших дітей бути справжніми свідомими українцями. Щиро дякую вам за активну громадську позицію, людяність та добро. Нехай удача завжди супроводжує вас, професійних звершень, успіхів у роботі та миру”, – сказала керівник апарату ОВА, звертаючись до присутніх.