16.11.2023 — 15:22

Хлібороби Хмельниччини приймали вітання з прийдешнім професійним святом

Сьогодні хлібороби Хмельниччини приймали вітання з прийдешнім професійним святом – Днем працівників сільського господарства України. Звертаючись до учасників заходу, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін висловив аграріям області слова щирої подяки за вагомий внесок у наближення Перемоги України над російськими агресорами, за волонтерську допомогу нашим захисникам та захисницям, жителям деокупованих територій, внутрішньо переміщеним громадянам.

“Навіть попри війну маємо чим пишатись, за що бути вдячними. Тож висловлюю усім велику повагу за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те, що від ранкової зорі до заходу сонця, за будь-якої погоди працюєте, аби щедро родила подільська земля. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, витримки, наснаги, щедрих врожаїв, успішних проєктів, добра і злагоди в родинах. Перемоги над злом війни і мирного неба над родючими полями України”, – сказав посадовець.

Кращим працівникам галузі вручено відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України та обласної військової адміністрації. Також Сергій Тюрін вручив Президентську нагороду “За оборону України” Володимиру Присяжному – директору ПП “Україна – Агро-2С”.