15.11.2016 — 15:55

Олег Гуменний відповідав на запитання жителів області на “гарячій” телефонній лінії

Сьогодні відбулася “гаряча” телефонна лінія “Запитай у влади” за участю т.в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Олега Гуменного. Подоляни мали можливість в телефонному режимі задати посадовцю питання та попросити допомоги у вирішенні проблем.

Так, одне із звернень пролунало від жительки м. Хмельницького. Вона поскаржилася на холодну рушникосушку у ванній кімнаті та додала, що така ситуація у всіх мешканців під’їзду.

Для вирішення даного питання Олег Вікторович надав доручення заступнику начальника управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Григорію Ващуку направити відповідних спеціалістів до даного будинку, аби ті з’ясували причину несправності та усунули недоліки.

Інше звернення надійшло від інваліда ІІ групи, учасника ліквідації аварії на ЧАЕС з с. Вовковинці Деражнянського району щодо неможливості придбання пільгових ліків.

Посадовець пообіцяв направити дане телефонне звернення відповідним структурним підрозділам,  які й внесуть ясність у ситуацію, що склалася.