05.12.2023 — 20:17

Волонтерів Хмельниччини привітали зі святом

На Хмельниччині діє безліч волонтерських організацій. Тож до Міжнародного дня волонтера в обласному центрі відбулися урочисті заходи для людей, що добровільно та безкорисливо надають допомогу там, де це найбільш необхідно. Особливо актуальним це свято є сьогодні, адже на плечах волонтерів лежить неабияка допомога та відповідальність під час війни.

“Майже 10 років йде війна, ми всі разом боронимо наш спільний дім, Україну, від віроломного російського агресора. За цей непростий час українське волонтерство перетворилось на динамічну, високо організовану, відповідальну спільноту та потужну силу, яка завжди вчасно там, де потрібно і з тим, в чому є велика необхідність. Я часто чую від наших захисників вислів, що волонтери нам як родина. То ж нехай щира людська вдячність за ваші гарні справи мотивує вас і надихає до життя”, – зазначив перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін, вітаючи присутніх.

Принагідно, перший заступник начальника ОВА анонсував, що при обласній віськовій адміністрації буде створена Рада волонтерів.

Дякуємо, волонтери! Ваша робота – це величезний внесок у благополуччя нашої області та усієї України. Низький уклін за вашу невтомну працю та відданість!