06.12.2023 — 16:08

Нехай Святий Миколай подарує малечі щасливе дитинство

День Святого Миколая завжди асоціюється у діток з чимось чарівним, казковим, затишним, а головне кожна дитина рано вранці очікує на подарунок під подушкою. Проте, з початком повномасштабного вторгнення, ворог відібрав ці мрії у тисячі дітей, позбавивши їх щасливого дитинства та спокою, змусивши полишити свої домівки та шукати прихистку.

Аби в цей святковий день кожна дитина відчула чарівну атмосферу свята керівниця апарату ОВА Оксана Вжешневська відвідала 10 багатодітних сімей з числа внутрішньо переміщених осіб, що знайшли прихисток у Нетішинській громаді. Дітвора отримала подарунки та солодощі, а дорослі – товари господарського вжитку. “В День Святого Миколая негоже нікого залишати без подарунків. Бо ми усі віримо, що сьогодні здійснюються найзаповітніші мрії та побажання. Нехай цей добрий чарівник наповнить ваші домівки любов’ю, затишком, принесе вам щастя, а найголовніше, щоб усі дітки були здорові та щасливі”, – сказала Оксана Миколаївна, висловлюючи слова вітання.

Також посадовиця запевнила, що керівництво області робить усе можливе, щоб кожна людина, яка вирішила залишитися на Хмельниччині почувала себе комфортно, в безпеці та відчувала підтримку. “Ми націлені на всебічну допомогу, аби ви почувалися тут як вдома і ні в чому не мали потреби”, – наголосила вона.

Принагідно, з нагоди Міжнародного дня волонтера, Оксана Вжешневська відзначила Почесними грамотами ОВА волонтерів Нетішинської громади.

В єдності наша сила! Перемога буде за нами!