20.12.2023 — 09:50

Володимир Юр’єв привітав Спільне українсько-німецьке підприємство “2К” із річницею заснування

Підприємства усіх рівнів завжди відігравали ключову роль в стратегічному розвитку країни, а з початком повномасштабного вторгнення діяльність бізнесів стала критично важливою для збереження нашої держави. Хмельниччина також має чимало великих гравців на бізнес арені, які своїм вкладом наближають перемогу, – з такими словами звернувся до представників Спільного українсько-німецького підприємства “2К”, заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, який привітав компанію із 5 річницею заснування.

“Реалії сьогодення, а саме умови війни, доводять, що компанія “2К” є надійним і відданим партнером. Сума податків, яку сплачує підприємство, сягає понад 200 мільйонів гривень, що є значущим показником, як для нашого регіону так і для держави в цілому. Також хочеться подякувати вам і за волонтерську роботу, яку змогли відчути у суспільстві тисячі переміщених осіб, потребуючі, які зазнали гуманітарної кризи внаслідок війни, адже на заклик про допомогу ви відгукнулися та надали свою підтримку,” – зазначив посадовець.

Принагідно Володимир Юр’єв нагородив відзнаками обласної військової адміністрації кращих працівників підприємства, за сумлінну працю та внесок у досягнення нашої перемоги.