11.05.2024 — 19:53

На Хмельниччині відбулися змагання з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України»

Сьогодні в обласному центрі відбувся третій етап другого Всеукраїнського туру змагань з адаптивних видів спорту серед ветеранів «Сильні України». Доєднався до заходу та побажав спортсменам сили, наснаги та досягнення високих результатів начальник ОВА Сергій Тюрін.

Розпочинаючи відкриття турніру, посадовець звернувся до учасників та присутніх, наголосивши на важливості такого проекту. Адже адаптивний спорт та відчуття суперництва допомагають захисникам, що уже повернулися з фронту, віднайти себе у нових реаліях та знаходитися серед однодумців, яких об’єднують спільні ідеї та світогляди.

“Сьогоднішні змагання – це максимально потужний захід, який зібрав учасників, серед яких багато військових, хто отримали поранення і прийшли вперше подивитись. А тому сподіваюся, що в подальшому такі турніри об’єднуватимуть та спонукатимуть ще більше охочих доєднатися до цього руху. Незламні духом – сильні і фізично, саме тому я впевнений у нашій Перемозі. Слава Україні!” – сказав очільник області.

Так, в ході турніру учасники позмагалися у веслуванні на тренажері, жимі лежачи, аеробайках та в ривку гирі, а головним суддею, який пильно слідкував за спортсменами, став чемпіон світу зі стронгмену Василь Вірастюк.

По завершенню змагань відбулася церемонія нагородження спортсменів, що перемогли у своїх категоріях дисциплін.

Варто також додати, що такий захід відбувся за підтримки народного депутата України від фракції «Слуга Народу» Сергія Мандзія,, Благодійного Фонду BGV, Спортивного клубу СВ FITNESS, ТМ Вершина, ТМ Power Pro та сприяння Хмельницької обласної військової адміністрації, Хмельницької міської ради, Міністерства оборони України та Міністерства внутрішніх справ України.