15.05.2024 — 13:54

На Хмельниччині відзначили Міжнародний день сім’ї

Сьогодні у нашій країні вперше відзначається День сім’ї, який відтепер припадає на одну дату із Міжнародним днем сім’ї – 15 травня. З нагоди цього свята в обласній філармонії зібралися представники соціальної сфери, дитячі вихователі, члени патронатних сімей і дитячих будинків сімейного типу, а також люди, які обрали свій життєвий шлях, повністю присвятивши його сім’ї. Завітав на свято із вітальним словом та відзнаками начальник ОВА Сергій Тюрін.

Як зазначив очільник області, сім’я – це найтепліше, найрідніше, найближче середовище для кожного з нас. Це завжди порозуміння, затишок, підтримка і допомога. Саме такою сім’єю зараз є вся Україна. “Від усієї душі, від усієї Хмельниччини щиро дякую кожному, усім сім’ям, хто в цей страшний, буремний час знаходить можливості для прояву тепла, любові до своїх близьких. І сьогодні цей захід присвячений насамперед тим сім’ям, тим родинам, які прихистили найдорожче, що є в України – це дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Адже важливішого ніж діти, ніж майбутнє нашої держави, напевно, немає. Тому вся країна, кожен на своєму місці, і насамперед Збройні сили України, наші воїни борються за щасливе, мирне майбутнє і блакитне українське небо над головою наших дітей,” – сказав він.

Принагідно, Сергій Тюрін відзначив кращих батьків-вихователів, прийомних батьків та патронатних вихователів подяками Хмельницької обласної військової адміністрації за вагомий внесок у виховання дітей в сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей та з нагоди Міжнародного дня сім’ї. Також разом із головою БФ “Захисти Хмельниччину” Оленою Полянською керівник області вручив подарунки у вигляді сучасних телевізорів.