16.05.2024 — 19:44

В обласному центрі відбувся ІІ благодійний захід на підтримку ЗСУ

Сьогодні Хмельницька гуманітарно-педагогічна академія зібрала чимало гостей, які завітали на ІІ благодійний захід на підтримку ЗСУ “З Україною в серці”. Долучилася до заходу і керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська.

«Благодійний аукціон є прекрасною ініціативою, який об’єднує усіх присутніх задля однієї мети – підтримки та допомоги нашим мужнім бійцям. Адже тільки в єдності у цій залі, у кожній домівці, у кожному з нас ми здобудемо велику перемогу. Тож дякую нашим хлопцям та дівчатам, які боронять нашу землю, та усім, хто працює на єдиний потужний результат – перемогу», – сказала Оксана Вжешневська.

Зробила свій донат керівник апарату ОВА, придбавши лот “Мури Межибожа” – короб для боєприпасів до автоматичного танкового американського гранатомету МК 19. Даний арт-об’єкт поєднує в собі суворість війни та велич української історії. Короб оздоблений зображенням фортеці Межибож, яка протягом століть витримувала численні облоги та штурми, демонструючи незламність українського народу.

Впродовж заходу для відвідувачів діяв ярмарок від різних навчальних закладів Хмельниччини та громадських організацій, під час патріотичного концерту був проведений арт-аукціон військових артефактів (здобутих нашими військовими в бою), кошти з яких будуть передані на підтримку Збройних Сил України.

Щиро дякуємо Збройним Силам України. Разом до Перемоги!