17.05.2024 — 15:39

В обласному центрі відбулося спортивне сімейне свято «Тато, мама, я – активна сім’я»

Сьогодні для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються в дитячих будинках сімейного типу області проведено спортивне сімейне свято «Тато, мама, я – активна сім’я». Ініціатором заходу виступила Служба у справах дітей ОВА та приурочила його до Міжнародного дня сім’ї та Дня захисту дітей. Привітати учасників свята і побажати їм перемог, завітали керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська та начальник Служби у справах дітей ОВА Любов Тимофіїв.

“Хочу висловити щиру вдячність батькам-вихователям за те тепло і прихисток, які ви надаєте діткам. Сьогодні кожен з вас уже переможець, бо ми – українці непереможні. Впевнена, що усі ви отримаєте максимум позитивних емоцій та вражень від свята. Бажаю вашим сім’ям міцного здоров’я, теплого родинного затишку, мирного неба та всяких гараздів”, – сказала Оксана Вжешневська, звертаючись до учасників свята.

За звання найбільш спортивної та активної родини змагалися 6 дитячих будинків сімейного типу області, в тому числі ті, які перемістились на Хмельниччину з тимчасово окупованих територій: сім’я Бабій, сім’я Семенюк, сім’я Ткачук, сім’я Шеремет, сім’я Німовець та сім’я Шунда. Змагання проводились у вигляді спортивних естафет і конкурсів, які були направлені на розвиток сили, спритності, швидкості, фізичних вмінь та навичок дітей. Сім’ї показали справжній приклад єднання і взаєморозуміння, всі сімейні команди були налаштовані на перемогу.

Так, за підсумками всіх спортивних випробувань перше місце виборола сім’я Шунда; ІІ – сім’я Німовець та ІІІ – сім’я Шеремет.

Усі учасники були нагороджені грамотами, медалями та цінними подарунками. Принагідно, висловлюємо вдячність за організацію та допомогу у проведенні змагань Хмельницькому обласному центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, ГО “Тато Хаб” та ГО “Центр реабілітації та відновлення”.

Бажаємо нашим сім’ям завжди бути здоровими, спортивними та дружними. Миру та перемоги нам усім.