21.05.2024 — 12:56

Оксана Вжешневська привітала переможців ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту проєктів Малої академії наук України

Всеукраїнський конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України — це не лише важливий крок до підкорення світу науки, це один із найефективніших інструментів заохочення та розвитку талановитої учнівської молоді. Під час участі у якому юні дослідники навчаються формулювати думки й робити наукові висновки, відстоювати власну точку зору та отримувати досвід наукової роботи.

Сьогодні в ОВА відбулося нагородження лауреатів обласної премії, переможців ІІ обласного етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проектів учнів-членів Малої академії наук України.

До церемонії нагородження юних МАНівців памʼятними медалями, дипломами переможців І ступеня та сертифікатами лауреатів обласної премії І ступеня у відділеннях: філології, філософії та суспільствознавства, історії, наук про землю, інженери та матеріалознавства, математики долучилася керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська.

«Талановита молодь — це величезний потенціал нації. Ви є молодою науковою елітою нашої рідної Хмельниччини, всієї України. Я дякую вам, що у такий непростий для нашої країни час, ви маєте прагнення, народжуєте ідеї, покладаєте багато сил і енергії, аби досягти мети. Дякую вашим вчителям та наставникам, що зуміли запалити в ваших душах бажання досліджувати, творити, йти до нових горизонтів знань. Щиро бажаю вам усім успішно розвивати ваші таланти, завжди мати підтримку в реалізації найсміливіших ідей. Мирного, світлого та доброго вам життя. Подальших перемог на науковій ниві», – сказала Оксана Вжешневська, висловлюючи вітання юним дослідникам.

До слова, у 2023 році 46 юних МАНівці стали переможцями ІІ обласного етапу, з них 22 – повернулися зі столиці України з нагородами, які наші науковці здобули у ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких проектів учнів-членів Малої академії наук України.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо подальших успіхів.