22.05.2024 — 17:03

Сергій Тюрін провів особистий прийом громадян

Сьогодні начальник ОВА Сергій Тюрін провів особистий прийом громадян. Загалом очільник області розглянув 12 звернень від жителів області, серед яких одне колективне.

Так, колективне звернення стосувалося встановлення місцезнаходження родичів заявників, які є військовослужбовцями, що після виконання бойових завдань зникли та втратили зв’язок.

Інші ж звернення стосувалися компенсації вартості комунальних витрат особам, що прихистили внутрішньо переміщених осіб; заміни аварійної електроопори, що розташована на прибудинковій території; комісійного обстеження житлового будинку, який постраждав внаслідок провалля; надання матеріальної допомоги на лікування; покращення житлових умов жительці м. Старокостянтинова; надання підтримки відділенню Фонду захисту осіб з інвалідністю по забезпеченню необхідними площами; переоформлення ліцензій на провадження освітньої діяльності на рівні повної загальної середньої освіти; непогодження із розміром нарахування субсидії на використання електроенергії, води та газу; встановлення місцезнаходження сина заявника, який є військовослужбовцем та внесення його в списки полонених; розміщення сусідської огорожі на території земельної ділянки заявника.

Начальник ОВА вислухав усіх заявників та надав їм роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань.

Також за результатами прийому Сергій Тюрін дав доручення відповідальним особам щодо опрацювання звернень та надання заявникам вичерпних відповідей у порядку, передбаченому чинним законодавством.