23.05.2024 — 18:32

На Хмельниччині завершився IV етап змагань проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу

Завершився IV обласний етап змагань проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» серед учнів закладів загальної середньої освіти у 2023/2024 навчальному році на Хмельниччині з волейболу. Привітали юних спортсменів начальник ОВА Сергій Тюрін та українська спортсменка-учасниця Олімпійських ігор, амбасадорка проєкту Ольга Полюк.

“Це була запекла боротьба. Тепер переможці поїдуть на національний рівень, а тому бажаю їм ще більш потужного виступу, який вони продемонстрували на Хмельниччині. Вболіваємо за наших спортсменів та бажаємо їм отримати першість на Всеукраїнських змаганнях і віримо в нашу перемогу,” – наголосив Сергій Тюрін.

Так, у обласному етапі змагалися команди закладів освіти таких територіальних громад:

Серед дівчат: Дунаєвецький ліцей № 1; Боговицький ліцей; Ізяславський ліцей № 2; Довжківський ліцей; Голосківський ліцей; Деражнянський ліцей № 2.

Серед юнаків: Дунаєвецький ліцей № 4; Боговицький ліцей; Родошівецький ліцей; Нетішинський академічний ліцей; Городоцький ліцей № 1; Деражнянський ліцей № 2.

За підсумками змагань такі результати:

Дівчата:
І місце – Голосківський ліцей;
ІІ місце – Дунаєвецький ліцей № 1;
ІІІ місце – Боговицький ліцей.

Юнаки:
І місце – Дунаєвецький ліцей № 4;
ІІ місце – Деражнянський ліцей № 2;
ІІІ місце – Боговицький ліцей.

У V всеукраїнському етапі нашу область представлятиме команда дівчат з Голосківського ліцею та юнаків з Дунаєвецького ліцею №4.