30.05.2024 — 15:07

Хмельниччина продовжує забезпечувати ЗСУ автотранспортом

Сьогодні начальник ОВА Сергій Тюрін долучився до передачі 7 спеціальних транспортних засобів для підрозділів Збройних Сил України з Хмельниччини. До переліку автомобілів увійшли пікапи підвищеної прохідності Mitsubishi, мікроавтобус Volkswagen та вантажний автомобіль Mercedes-Benz. Усі вони будуть служити вірними помічниками наших захисників.

“Особливо приємно бачити згуртованість між владою, бізнесом, волонтерами та військовослужбовцями. Адже синергія між цими людьми дозволяє в лічені строки задовольнити потреби, які виникають на передовій та в інших сферах пов’язаних із військовою справою, – наголосив Сергій Тюрін. – Впевнений, що ці авто сприятимуть збереженню життя наших захисників та вкороченню життя ворогів. Адже у нас немає нічого ціннішого, ніж життя наших співгромадян.”

Варто зазначити, що така ініціатива стала можливою завдяки тісній співпраці обласної військової адміністрації, Збройних Сил України, представників громадськості, підприємництва та волонтерів. Окремої подяки заслуговують волонтери БФ «Віра Нації», які дбайливо попіклувалися про бездоганний технічний стан автівок.