06.06.2024 — 13:45

Сергій Тюрін привітав медійників області з професійним святом

Сьогодні Україна вшановує людей, професія яких є однією з найважливіших для суспільства. Журналісти — це ті, хто щоденно шукає правду, висвітлює події, аналізує ситуацію і доносить важливу інформацію до кожного з нас. На території України це професійне свято було встановлено 25 травня 1994 року. Цього року українські журналісти святкують своє професійне свято вже в 30-те.

“Одинадцятий рік війни і третій рік повномасштабної війни ми несемо тягар рашистської агресії. Кожен українець знайшов своє місце у боротьбі з ворогом. Захисники на передовій нищать ворожі батальйони, тил допомагає ЗСУ, тримає економіку. Ви працюєте на нелегкому інформаційному фронті, волонтерите. Чимало журналістів на передовій зі зброєю в руках захищають нас. Кожен ваш репортаж, кожне слово працюють на нашу Перемогу у війні, на єдність та згуртованість українського суспільства. Дякую вам усім за патріотизм та відданість професії. Бажаю наснаги, успіхів на інформаційній ниві та професійних злетів. Перемоги нам усім і мирного українського неба”, – сказав начальник ОВА Сергій Тюрін, звертаючись до медійників області.

Кращих працівників інформаційної галузі очільник області відзначив Почесними грамотами ОВА та цінними подарунками.

Щирі вітання та відзнаки отримали представники засобів масової інформації також від Голови Верховної Ради України, народних депутатів України, ГУ ДСНС у Хмельницькій області, ГУ Національної поліції у Хмельницькій області, Національної академії прикордонної служби України ім. Б. Хмельницького, Управління служби безпеки України у Хмельницькій області та Хмельницької обласної прокуратури.

До слова, за даними національного і міжнародного моніторингу, щонайменше у 91 медійника в Україні рашисти відібрали життя. Низько вклоняємось  подвигу  людей, що не вагаючись стали на захист України і віддали найдорожче у цій боротьбі!