12.06.2024 — 11:56

Найпотужніші команди Хмельниччини вирушили за перемогою до столиці

Сьогодні фіналісти ІV етапу змагань проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» вирушили до столиці, аби змагатися за перемогу у V всеукраїнському етапі наймасштабнішого учнівського проєкту. Привітали юних спортсменів та побажали командам удачі начальник ОВА Сергій Тюрін та українська спортсменка-учасниця Олімпійських ігор, амбасадорка проєкту Ольга Полюк.

«Упродовж 6 місяців ви продемонстрували потужну і захоплюючу гру, а іноді і запеклу боротьбу. Ви уже стали найкращими, адже серед 1 145 команд здобули право представляти Хмельниччину на завершальному етапі змагань у столиці. Бажаю вам наснаги, твердості духу та віри у нашу перемогу», – сказав очільник області, звертаючись до дітей.

Окремо Сергій Тюрін висловив вдячність Збройним Силам України за можливість у складний для нашої країни час реалізовувати такі потужні проекти, а також тренерам і батькам за підтримку та настанови.

Так, відповідно до жеребкування у І турі команда дівчат баскетболісток Сатанівського ліцею змагатиметься з Плугатарським ЗЗСО Талалаївська ТГ, Чернігівщина. Решта п’ять команд області одразу потрапили у ІІ тур.

Тримаємо кулаки за нашу баскетбольну команду. Разом переможемо!