12.06.2024 — 18:18

У Хмельницькому університеті управління та права ім. Л.Юзькова відкрили кабінет парламентаризму імені Дениса Монастирського

Сьогодні, у день народження Дениса Монастирського, у Хмельницькому університеті управління та права імені Л.Юзькова відбулося відкриття кабінету парламентаризму. Вшанувати пам’ять нашого земляка, юриста, політика, Міністра внутрішніх справ України (2021 – 2023 рр.), народного депутата, науковця та щирого патріота своєї держави завітали мати Дениса Монастирського, народні депутати України від Хмельниччини, ректор університету, доктор юридичних наук, професор Олег Омельчук, керівники органів місцевого самоврядування області та міста, фахівці у сфері парламентаризму, наукові та науково-педагогічні працівники університету, які працювали разом з Денисом Монастирським, студенти університету.

«Мене переповнює гордість за нашу Хмельниччину, за тих людей, які прагнуть змін на краще для нашої держави. Такою людиною був Денис Анатолійович. І будучи народним депутатом України, а потім міністром Міністерства внутрішніх справ України він завжди запитував: “Чим я можу допомогти?”. І це говорить не тільки про підхід до роботи, це говорить про його людські якості. Тому у своїй роботі кожен з нас має ставити собі таке питання та працювати консолідовано і в синергії, адже ми усі працюємо на один результат – перемогу”, – сказала керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська, звертаючись до присутніх.

Як зазначив ректор університету, у кабінеті парламентаризму планують проводити різні заходи, в тому числі спрямовані на роз’яснення ролі парламенту та його роботи для студентів університету, учнів шкіл міста та області, громадськості.