24.06.2024 — 14:20

Завершилися чемпіонати України з велосипедного спорту

15 червня у м.Чернівці завершилися чемпіонат України (парна багатоденна гонка) та чемпіонат України (парна гонка на час) з велосипедного спорту (маунтенбайк).

У чемпіонаті України в парній багатоденній гонці п’ятеро членів збірної команди Хмельницької області стали переможцями та призерами змагань:

Кучер Ольга та Кушко Марія – І місце серед юніорок у складі команди №1 Хмельницької області (Хмельницька ОДЮСШ, СК «Veloman shop»); Стрільчук Андрій – ІІ місце серед юнаків (15-16 р.) у складі збірної команди MIX-2 з представником Чернівецької області (Хмельницька ОДЮСШ, СК «Veloman shop»). Виговська Олександра та Міхалишена Вікторія – ІІІ місце серед юніорок у складі команди № 2 Хмельницької області (ШВСМ).

У чемпіонаті України в парній індивідуальній гонці на час наші спортсмени підтвердили та покращили результат, що був продемонстрований у багатоденній гонці.

Стрільчук Андрій – І місце серед юнаків (15-16 р.) у складі збірної команди MIX-2 з представником Чернівецької області; Кучер Ольга та Кушко Марія – І місце серед юніорок у складі команди № 1 Хмельницької області; Виговська Олександра та Міхалишена Вікторія – ІІІ місце серед юніорок у складі команди № 2 Хмельницької області.

Вітаємо спортсменів та тренерів Руслана Дульського, Андрія Саражинського, Олега Чорногода (ШВСМ), Валентину Ярову, Ольгу Ям’як (ХОДЮСШ) з вдалим виступом на чемпіонаті України.