24.06.2024 — 20:29

Відбулося засідання Наглядової ради Агенції регіонального розвитку Хмельницької області

Сьогодні відбулося засідання Наглядової ради Агенції регіонального розвитку Хмельницької області. Участь у засіданні взяв начальник ОВА Сергій Тюрін та заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв, члени наглядової ради, в режимі відеоконференції керівник Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток», UCORD Марина Бриль, представники Агенції регіонального розвитку Хмельницької області та запрошені учасники.

Засідання стосувалось ряду важливих питань діяльності Агенції. Зокрема, директор Агенції регіонального розвитку Хмельницької області Катерина Савчук прозвітувала про діяльність органу та виконання його кошторису у 2023 році. Окрім того, було затверджено проєкт річного плану діяльності та проєкт річного кошторису Агенції регіонального розвитку Хмельницької області на 2024 рік.

Також в ході засідання, учасники наглядової ради дали згоду на підписання угоди про надання гранту в рамках Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток України», UCORD.

Начальник ОВА Сергій Тюрін подякував керівнику Агенції регіонального розвитку Хмельницької області та керівнику Швейцарсько-українського проєкту «Згуртованість та регіональний розвиток», UCORD за залученість у регіональні розвиткові проекти області.

“Ми будемо раді нашій подальшій співпраці та реалізації запланованих проєктів у 2024 році”, – підкреслив очільник області.

Зазначимо, що Метою Швейцарсько-українського Проєкту є сприяння скоординованим діям з відновлення та злагодженого регіонального розвитку з боку громадян, бізнесу і органів влади, що у свою чергу покращує якість життя людей, зміцнює стійкість суспільства, мир та соціальну згуртованість в Україні.