25.06.2024 — 11:34

В ОВА обговорили перспективи навчання дітей захисників у ліцеях при МВС

Сьогодні в обласну військову адміністрацію завітали представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Поспілкувався із гостями заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Представники навчального закладу розповіли про відкриття Вінницького ліцею безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання (ЛДУБЖД). Навчатися у якому зможуть діти учасників бойових дій загиблих, а також поранених або зниклих безвісти працівників та військовослужбовців органів системи МВС й Сил безпеки та оборони України.

Загалом з нового навчального року в нашій державі розпочнуть свою роботу перші чотири ліцеї безпекового спрямування та національно-патріотичного виховання МВС. Ці навчальні заклади дозволять дітям Захисників отримати якісну освіту, психологічну та емоційну підтримку, а також розкрити свій потенціал, зростаючи сильними та відповідальними громадянами.

Ліцеї МВС – це унікальні для нашої держави навчальні заклади, аналогів яким в історії незалежної України ще не було. МВС робить усе можливе для того, щоб допомогти родинам Захисників України і створення ліцеїв – це лише один із кроків в цьому напрямку. Держава піклується про дітей наших Захисників та готова забезпечити їх усім необхідним.

Ліцеї МВС – місце, де формується майбутнє України!

Кого зацікавив вступ у такі заклади, анкета прямо тут.