26.06.2024 — 09:48

Володимир Юр’єв провів засідання ради директорів закладів фахової передвищої освіти

В обласному центрі відбулося засідання ради директорів закладів фахової передвищої освіти Хмельницької області. Взяв участь в роботі ради заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв.

Розпочинаючи зібрання, посадовець зауважив, що на сьогодні одне із ключових завдань закладів освіти – це мотивація наших молодих людей залишатись в Україні, здобувати професії і будувати свою майбутню кар’єру саме в нашій державі.

“З нашого боку, як влади, теж стоїть завдання створити належні умови для студентів, підготувати потужну матеріально-технічну базу, для того, щоб наші студенти були конкурентоспроможними та могли знайти своїм умінням та навикам застосування. Окрім нововведень, які держава впроваджує для покращення наукової галузі, нам важливо залишатися згуртованими, єдиним механізмом знань від покоління до покоління,” – наголосив Володимир Юр’єв.

Принагідно, за результатами проведення конкурсів, регіональних і обласних олімпіад із загальноосвітніх дисциплін у 2023-2024 н.р. серед студентів коледжів, кращі представники закладів освіти були відзначені грамотами та подяками.

В ході засідання учасники підбили підсумки роботи закладів фахової передвищої освіти в 2023-2024 н.р., обговорили особливості організації і проведення вступної компанії в 2024 році, а також важливість застосування інноваційних форм діяльності закладів освіти в умовах воєнного стану.