26.06.2024 — 15:34

На Хмельниччині відкрито Центр св. Йоана Павла II

Сьогодні начальник ОВА Сергій Тюрін взяв участь в урочистому відкритті Центру св. Йоана Павла II. Цей Центр складається з нового приміщення духовної семінарії і Центру духовної та психологічної реабілітації.

В ході відкриття відбулося освяченння Центру Апостольським Нунцієм Вісвальдасом Кульбокасом, єпископом Кам’янець-Подільської Дієцезії Леоном Дубравським і Митрополитом Львівським Мечиславом Мокшицьким. Після цього присутні мали змогу ознайомитися з новозбудованою та облаштованою будівлею.

Під час урочистої частини в конференц-залі відбулася презентація нового закладу, де у своєму вітальному слові Сергій Тюрін підкреслив важливість відкриття такого закладу для Хмельниччини.

“Цей Центр стане осередком духовності, реабілітації та допомоги для всіх, хто її потребує. Адже поряд будуть священники – люди, які є порадниками і помічниками та яким довіряють люди. Дякую вам, ваші Преосвященства, отці, дякую усім, хто брав і бере участь у створенні Центру. Нехай Божа благодать надихає, захищає, допомагає! Нехай втомлені душі наших воїнів, їх родин знайдуть тут зцілення та відпочинок. Нам усім Перемоги і плідної праці в мирній Україні”, – побажав очільник ОВА.

Цей Центр стане важливим джерелом духовної підтримки та психологічної допомоги для всіх, хто її потребує, а також сприятиме зміцненню духовності та моральних цінностей у суспільстві.