27.06.2024 — 16:30

Випускники Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії отримали дипломи бакалаврів

Сьогодні 242 випускники Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії отримали дипломи бакалаврів. Із вітальним словом завітала на урочисту церемонію випуску керівник апарату ОВА Оксана Вжешневська та долучилася до вручення дипломів.

“Шановні випускники! Я від щирого серця вітаю вас з надзвичайно важливою і визначальною подією в вашому житті. Сьогодні кожен з вас отримає диплом про здобуття вищої освіти – це ключ до вашого прекрасного майбутнього. Я бажаю, щоб кожен з вас у житті знайшов свій шлях. Щоб ви реалізували себе в повній мірі, були задоволені впродовж усього професійного життя своїми здобутками. Також бажаю ставити перед собою дуже високі цілі і мати натхнення, сили та здоров’я їх досягати,” – звернулася до випускників Оксана Вжешневська.

Відтак, в широкий світ вирушили випускники за спеціальностями: початкова освіта; дошкільна освіта; музичне мистецтво; історія; українська мова; англійська мова; німецька мова; туризм та рекреація; соціальна робота; психологія; хореографія; культурологія.

Варто також зазначити, що серед цьогорічних випускників – 61 отримали дипломи з відзнакою.