27.06.2024 — 14:51

З нагоди Дня Конституції України відзначили рятувальників Хмельниччини

Сьогодні в переддень Дня Конституції України, начальник ОВА Сергій Тюрін привітав працівників Головного Управління ДСНС України у Хмельницькій області.

Рятувальники – це справжні Герої нашого часу, які щодня ризикують своїм життям, рятуючи людей з біди. Їхній фронт – це невидима лінія, де вони борються з вогнем, стихією та іншими небезпеками.

“В нинішній війні рятувальники роблять все можливе, щоб допомогти людям, які постраждали від російської агресії. Вони ліквідовують наслідки обстрілів, рятують людей з-під завалів, надають допомогу постраждалим. На жаль, війна забрала життя багатьох наших Героїв-рятувальників. Ми схиляємо голову перед їхньою пам’яттю та дякуємо їм за мужність і самовідданість. Громада Хмельниччини щиро цінує працю рятувальників. Ваша професія – це не просто робота, це покликання. Щиро бажаю всім рятувальникам Хмельниччини міцного здоров’я, щастя, мирного неба над головою та скорішої Перемоги!”, – звернувся очільник області.

За високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Дня Конституції Сергій Тюрін вручив відзнаки Хмельницької ОВА працівникам-рятувальникам.

Начальник Головного управління ДСНС в області Едуард Братко нагородив нагрудним знаком «Герой-рятівник» Олександра Жука, який у червні цього року врятував від утоплення двох дівчат-підлітків на водоймі мікрорайону Озерна обласного центру.

Також під час заходу Сергій Тюрін передав рятувальникам сертифікати на автобус Isuzu ATAMAN та автоцистерну MERCEDES-BENZ для підвозу питної води. Разом з головою Хмельницької обласної ради та Хмельницької міської ради передали ключі від нового службового житла 7 сім’ям рятувальників.

Широ дякуємо рятувальникам, які щодня ризикують своїм життям та здоров’ям заради нашого життя.