28.06.2024 — 14:30

Сергій Тюрін привітав переможців волейбольного турніру “Пліч-о-пліч”

16 червня в Києві відбулися фінальні змагання з волейболу в рамках всеукраїнського проєкту “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги” сезону 2023/2024.

Команди з Хмельниччини здобули дві перемоги:

– Дівчата з Голосківського ліцею стали чемпіонками;

– Хлопці з Дунаєвецького ліцею №4 посіли почесне 2 місце.

Сьогодні начальник ОВА Сергій Тюрін привітав переможців та зазначив, що: “Це значна подія не лише для Хмельниччини, а й для всієї України. Ваші перемоги свідчать про високий рівень підготовки та майстерності, про командний дух та прагнення до перемоги. Бажаю вам не зупинятися на досягнутому, й надалі розвивати свої спортивні таланти, здобувати нові перемоги на всеукраїнському та міжнародному рівнях. Ви – наше майбутнє, наша гордість! Завдяки вам Україна стає сильнішою.”

Окрім щирих слів подяки, Сергій Тюрін вручив командам волейбольні м’ячі, а ще переможці отримають путівки на літньо-оздоровчий відпочинок. Також очільник області подякував тренерам та вчителям фізичної культури за підготовку команд, головам громад за сприяння розвитку спорту, та всім, хто долучився до організації та проведення змагань.

Перемога команд з Хмельниччини – це ще одне підтвердження того, що український спорт розвивається, незважаючи на труднощі.

Бажаємо юним спортсменам нових успіхів та звершень!