01.07.2024 — 17:24

Будівельники Хмельниччини отримали відзнаки за зміцнення обороноздатності України

Сьогодні начальник ОВА Сергій Тюрін разом із своїм заступником Володимиром Біликом відзначили представників будівельних компаній Хмельниччини, які брали участь в будівництві інженерно-фортифікаційних споруд на сході нашої країни.

“Хочу висловити щиру подяку від себе особисто, Хмельницької обласної військової адміністрації та Слов’янської міської військової адміністрації за неоціненний вклад для убезпечення нашої країни від загарбників. Ви доклали чимало зусиль, знаходячись в небезпечних умовах, аби наші захисники мали змогу міцно оборонятись і незламно тримати позиції. Завдяки тому, що ви провели титанічну роботу в короткі строки – ми маємо надію на швидку перемогу та закінчення цієї кровопролитної війни,” – зазначив очільник області.

Так, представники будівельних компаній отримали відзнаки та подарунки від Слов’янської міської військової адміністрації – Знак пошани «Разом до перемоги», та подяки від Хмельницької обласної військової адміністрації за значний внесок у зміцнення обороноздатності держави, будівництво військових та інженерно-технічних споруд, сприяння захисту від російської агресії території та населення Краматорського району.