02.07.2024 — 08:42

Тренінги для громадських та благодійних організацій, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики

Відповідно до Положення про Міністерство у справах ветеранів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2018 року № 1175 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 15 квітня 2020 року № 276), Мінветеранів є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері соціального захисту ветеранів війни, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, постраждалих учасників Революції Гідності, членів сімей таких осіб і членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

З метою підвищення інституційного та організаційного розвитку інститутів громадянського суспільства, Мінветеранів спільно з ІСАР Єднання розпочато серію тренінгів для громадських та благодійних організацій, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики.

Перший тренінг для ветеранських організацій громадянського суспільства “Складові успішної діяльності ОГС: публічні комунікації” відбудеться 10 липня 2024 року з 11:00 до 17:30 у м. Києві.

Під час роботи тренінгу будуть розглянуті практичні питання щодо розвитку публічних комунікацій інститутів громадянського суспільства, що здійснюють діяльність у сфері ветеранської політики, формування комунікаційних цілей, визначення цільової аудиторії та стейкхолдерів, інструментів, процедур, документів, необхідних для публічних комунікацій, ефективних комунікацій та особливостей комунікацій з органами державної влади.

З учасниками тренінгу працюватиме Ксенія Дітчук – незалежна консультантка, менторка, тренерка, яка має 15 – річний досвід роботи у розробці інформаційних продуктів та управлінні комунікаціями для неурядових організацій.

Реєстрація для участі у тренінгу триватиме до 03.07.2024 за посиланням: http://surl.li/ckpkmi .