16.02.2016 — 16:34

Зустріч з Почесним консулом України в Італії

2016-02-15 009_15 лютого відбулась зустріч  першого заступника голови облдержадміністрації Василя Процюка та голови обласної ради Михайла Загородного з делегацією Асоціації OpenGateItaly на чолі з Почесним консулом України в Італії Марком Тосоном.

Метою візиту іноземців стало питання налагодження співпраці в економічній сфері між Хмельницькою областю та північними провінціями Італії.

Відомий італійський бізнесмен Марко Тосон вже більше двадцяти років успішно співпрацює з українськими підприємцями. Компанія OpenGateItaly займається просуванням продукції та послуг компаній України на ринки Італії та інших країн Євросоюзу.

«Ми вважаємо Україну доволі перспективною і уже плідно співпрацюємо з кількома областями, – зазначив Марко Тосон. –Хмельниччина нас зацікавила як інвестиційно привабливий регіон і ми готові інвестувати в інфраструктурні проекти, які можна реалізувати на території області в досить короткі терміни».2016-02-15 020_

У залученні потенційних інвесторів зацікавлена й Хмельницька область.

Сторони домовились про напрацювання інвестиційних пропозицій. І уже наступна зустріч відбудеться за участю місцевих підприємців, які представлять італійській компанії свої проекти для залучення коштів Євросоюзу.