04.03.2016 — 14:24

Відновлення КП «Аеропорт Хмельницький»

IMG_0856Одним з актуальних питання розвитку області є розроблення та впровадження заходів по відновленню діяльності КП «Аеропорт». Саме з обговорення такого питання, сьогодні, відбулось засідання круглого столу за участі керівників відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації, депутатів обласної ради, керівників відповідних профільних підприємств та організацій, бізнесу, туристичних агентств, громадських організацій.

Першочергово, прийнято рішення щодо створення координаційного комітету, обговорено його склад та затверджено порядок роботи, зокрема, засідання даного консультативно-дорадчого органу проводитиметься щомісяця.

Крім цього, порядком денним засідання розглянуто орієнтовні пропозицій до плану дій з першочергових заходів по відновленню роботи даного комунального підприємства.

IMG_0859За результатами обговорення вирішено провести інвентаризацію майна КП «Аеропорт», розглянути фінансову можливість щодо створення усіх належних умов для функціонування митного терміналу, враховуючи нормативно-правову базу діючого законодавства з використанням технічних та територіальних можливостей підприємства, які не будуть перешкоджати проведенню сертифікації даного підприємства.

А також запропоновано створити бізнес-план щодо розвитку КП «Аеропорт» з урахуванням ризиків та позитивних сторін, у разі відновлення його функціонування.