18.03.2016 — 15:06

Орден «За мужність» ІІІ ступеня вручили патріоту з Полонського району

подарок 1Через два роки після переломних для нашої країни подій, кінця 2013 початку 2014 років, висока державна нагорода знайшла Героя Майдану з Хмельниччини.

Наш земляк, Іван Васильович Гринів, житель с. Велика Березна Полонського району, маючи активну громадську позицію у відстоюванні принципів демократії, цілісності та незалежності нашої держави є одним із сотні незламних патріотів, які з перших днів Революції Гідності приймали в ній активну участь.

Сьогодні, 18 березня, перед початком засідання сесії Полонської районної ради з особливою гордістю голова райдержадміністрації Олександр Нагурний спільно з головою районної ради Олегом Янчуком нагородили Івана Гриніва Орденом «За мужність» III ступеня (за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі та незламність духу), згідно з Указом Президента України від 17 лютого № 57/2016.

Крім цього, очільники району вручили учаснику Революції Гідності Почесну Грамоту та цінний подарунок обласної державної адміністрації.

Іван Васильович висловив щирі слова вдячності за отриману високу нагороду від гаранта держави, подякував не тільки від свого імені, а і від усіх учасників Майдану наголошуючи на тому, що вони вийшли на Майдан не заради нагород, а за краще майбутнє своїх дітей, рідних, за незалежну, демократичну, європейську Українську державу.

За матеріалами Полонської РДА