21.03.2016 — 15:25

VII Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти»

1217-19 березня Хмельницький обласний інституту післядипломної педагогічної освіти взяв участь у VII Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти» (ІІІ International exhibition World Edu).

У ході виставки інститут презентував досягнення своєї роботи у модернізації системи освіти в області, досвід впровадження інноваційних технологій у навчанні, здобутки науково-педагогічних працівників закладу. Проведено круглий стіл «Становлення управління освітою в умовах створення об’єднаних територіальних громад Хмельниччини».

У роботі круглого столу взяли участь: директор Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Фасоля О.І., наукові співробітники Інституту модернізації та змісту освіти, представники Дніпропетровської, Житомирської, Київської, Чернівецької областей, педагогічні працівники закладів освіти Хмельницької області.

ScanImage001За результатами роботи виставки Хмельницький ОІППО нагороджений дипломом та золотою медаллю у номінації «Інноваційні заклади освіти у роботі з молоддю в позанавчальний час».

За матеріалами Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти