23.03.2016 — 13:51

Відбулось засідання Асоціації ортопедо-травматологів Хмельниччини

IMG_211022 березня в конференц-залі Державного патологоанатомічного центру відбулось засідання Асоціації ортопедо-травматологів Хмельниччини.

Учасники засідання обговорили стан ортопедо-травматологічної служби в області за 2015 рік, також окреслили завдання та напрямки роботи в поточному році.

Головний ортопедо-травматолог Департаменту охорони здоров’я Юрій Павлішен звернув увагу колег на оформлення медичної документації, акцентував увагу на питаннях надання поетапної допомоги хворим з травмами, обговорили питання реабілітації хворих.

Також головний комбустіолог Департаменту охорони здоров’я Олександр Гринчук обговорив з учасниками засідання питання надання допомоги при обмороженні соціально-незахищених верств населення. Олександр Петрович наголосив, що останнім часом у зв’язку із складними соціальними умовами життя населення та переходом на тверде паливо для обігріву осель, зросла кількість травм та опіків. Лікарі-травматологи мали можливість розглянути практичні моменти пластики рубців та інші важливі питання в сфері надання травматологічної допомоги.

За матеріалами ДОЗ