23.03.2016 — 17:43

72-а річниця вигнання з Хмельницького району нацистських окупантів

DSC_4572 23 березня в селі Шаровечка відбувся мітинг-реквієм з нагоди 72-ї річниці вигнання з Хмельницького району нацистських окупантів.

Участь у заході взяли: заступник голови райдержадміністрації Сергій Янчук, голова райради Юрій Мельник, сільський голова Болеслав Бондар, працівники сільської ради, голова районної організації ветеранів Віктор Підлісний, представник благодійного фонду «Ми поруч» Леонід Гуцалюк, вчителі та учні місцевої школи,жителі села.

До присутніх з нагоди пам’ятної дати звернулись представники влади, які закликали пам’ятати ті страшні дні кровопролиття, всіляко підтримувати  ветеранів, на подвигу яких виховувалося покоління сучасних патріотів, які сьогодні віддають  життя за незалежність своєї держави.DSC_4565

Про події Другої світової у своїх виступах згадали школярі, перед присутніми виступили й працівники районного будинку культури.

Полеглих в боях воїнів вшанували хвилиною мовчання. Присутні на мітингу запалили лампадки, а до підніжжя пам’ятного знаку воїнам-односельчанам поклали квіти та вінки.