24.03.2016 — 13:34

В управлінні житлово-комунального господарства облдержадміністрації призначено нового начальника

imagesСьогодні, перший заступник голови обласної державної адміністрації Василь Процюк представив трудовому колективу управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації нового керівника.

Згідно розпорядження першого заступника голови облдержадміністрації від 22 березня 2016 № 36/2016-р/к призначено Ялоху Ігоря Станіславовича на посаду начальника управління житлово-комунального господарства Хмельницької обласної державної адміністрації, як такого, що пройшов за конкурсом.

«Забезпечення безперервного постачання населення питною водою, електроенергією, газом, теплом та усіх належних умов життєдіяльності мешканців області – це повинно бути головним пріоритетом Вашої роботи», – зазначив Василь Васильович.

Крім цього, посадовець побажав щойно призначеному начальнику самовідданості, відповідальності в роботі, професійних здобутків та працювати на благо Хмельниччини.

Безымянный1Довідково:

Ялоха Ігор Станіславович здобув вищу освіту у Київському національному університет імені Т.Шевченка, за спеціальністю правознавство та спеціаліст права у 2004 році. У 2007 році закінчив Тернопільський національний економічний університет, за спеціальністю менеджмент організацій, менеджер-економіст.

Свою трудову діяльність Ігор Станіславович розпочав юрисконсультом у ТОВ «Міське квартирне бюро», м.Київ.

До призначення на посаду начальника управління житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації, займав посаду начальника центру поштового зв’язку №8 Хмельницької дирекції УД ППЗ «Укрпошта», м. Хмельницький.