23.03.2016 — 18:04

Очільник області в рамках робочої поїздки відвідав м. Нетішин

24-3-1В рамках робочої поїздки, сьогодні перший заступник голови облдержадміністрації Василь Процюк побував  у м. Нетішині.

Основною метою відвідин міста було здійснення виїзного прийому громадян та нагородження Почесними відзнаками адміністрації.

Василь Васильович нагородив Почесними відзнаками облдержадміністрації та цінними подарунками за сумлінну працю, яскраву громадську позицію, активну волонтерську діяльність та з нагоди Міжнародного дня прав жінок і миру активних учасників Революції Гідності, волонтерів Лілію Іванівну Крайчинську, Наталію Вадимівну Обушну та Світлану Вікторівну Папіж. Спільно із Нетішинським міським головою Олександром Супрунюком була вручена відзнака обласної ради та цінний подарунок для Марії Іванівни Скиби.

Вручаючи відзнаки та цінні подарунки, посадовець наголосив, що такі жінки є зразками справжнього патріотизму, і деяким чоловікам годі до них братися.

Крім цього, з нагоди професійного дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення Почесні грамоти облдержадміністрації дісталися Людмилі Шпарук, диспетчеру виробничо-транспортного цеху КП НМР «Житлово-комунальне об’єднання» та Віктору Власову, слюсарю з аварійно-відновлювальних робіт 4 розряду комунального господарства ВП «Хмельницька АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом».

24-3-3Після завершення церемонії нагородження очільник району представив Василю Процюку щойно призначеного керівника комунального медичного закладу Нетішинської міської ради «Спеціалізована медико-санітарна частина міста Нетішина» Василя Пословського – славутчанина, лікаря-хірурга за спеціальністю, упродовж понад 20 років – військового лікаря-хірурга.

Під час напутньої промови перший заступник голови адміністрації, зазначив, що невтішний стан медицини в Нетішині йому особисто відомий, а першою порадою стало спонукання до дії – негайно розпочати керівникові наводити лад у створеному комунальному закладі. Усі задатки для цього у Василя Пословського були одразу відзначені обласним керманичем. Також Василь Процюк пообіцяв через певний час відвідати Нетішин знову, щоб переконатися у тому, що якісні зміни розпочалися.

24-3-4На завершення робочої поїздки, Василь Процюк, здійснив прийому громадян. Першими високопосадовець прийняв і вислухав інвалідів-візочників, які звернулися за вирішенням питань соціального захисту. Загалом на прийом записалися 17 нетішинців. Громадяни прийшли, аби прохати, щоб область посприяла у виділенні додаткових фінансів на добудову водопроводу у садибній забудові міста, на проведення медичної реформи у Нетішині, а також – щоб попросити кошти на лікування та повідати про свої житлові проблеми.

Керівник Хмельниччини пообіцяв, що в межах чинного законодавства та компетенції, буде вирішено усі нагальні проблеми нетішинців.

За матеріалами Нетішинської міської ради