29.03.2016 — 11:13

Білогірський район. Завершилося чергове втілення мікропроекту ПРООН/ЄС «Місцевий розвиток орієнтований на громаду»

 

IMG_2433Ось і завершилося втілення іще однієї мікропроектної пропозиції в Білогірському районі – капітально відремонтовано приміщення фельдшерсько-акушерського пункту в селі Хорошів.

За результатами відбору участь у проекті ЄС та ПРООН «Місцевий розвиток орієнтований на громаду – ІІІ» беруть 4 сільських ради Білогірського району. В рамках третьої фази проекту планувалося проведення капітального ремонту ФАПу у с. Хорошів, ремонт приміщення загальноосвітньої школи с. Семенів, ремонт приміщення дитячого садочка в с. Залужжя, а також ремонт приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини в с. Ставищани.

На даний час завершено два мікропроекти, в селах Залужжя та Хорошів. Роботи на об’єкті в селі Семенів наближаються до завершення.

В урочистій здачі проекту в Хорошеві взяли участь керівництво району, куратор Проекту в Хмельницькій області Ігор Клепач, Хорошівський сільський голова  та інші поважні гості.

У вітальних словах керівники району висловили подяки сільській громаді, куратору Проекту ПРООН, спонсорам, підряднику та всім хто долучився до його втілення, а також висловили впевненість в тому, що втілення таких проектів позитивно вплине на розвиток сільських громад Білогірщини.

За словами голови адміністрації, таких проектів на території району повинно бути в рази більше, адже вони дають змогу вирішити ряд проблемних питань сільських громад, особливо тих, що не вирішувалися роками.

IMG_2403Нагадаємо, що втілена проектна пропозиція включала в себе капітальний ремонт будівлі ФАПу (зовнішні та внутрішні оздоблювальні роботи, заміна вікон та дверей, перекриття покрівлі) загальною вартістю близько 204 тис. гривень.

За матеріалами Білогірської РДА