30.03.2016 — 15:59

Спільними зусиллями відновлено рух автобуса «Білопіль – Шепетівка»

DSC00884Протягом трьох років потребувало вирішення питання відновлення автобусного маршруту «Білопіль – Шепетівка», адже дістатися мешканцям села до районного центру було надто проблематично.

Відтепер ця проблема не буде турбувати мешканців села Білопіль, адже з 2 квітня 2016 року автобуси ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» розпочнуть обслуговувати даний маршрут.

З метою обговорення організаційних питань функціонування маршруту, 29 березня перший заступник голови Шепетівської райдержадміністрації Віталій Янушевський спільно із начальником управління економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури Наталією Окорською та головою правління ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» Русланом Савчуком зустрілись з громадою с. Білопіль, під час якої поінформували про відновлення функціонування автобусного маршруту «Білопіль-Шепетівка» та обговорили запропоновані варіанти розкладу руху автобусів.

DSC00892Жителі села подякували представникам влади, які не на словах, а на ділі турбуються про покращення обслуговування людей із віддалених сіл та голові правлінням ПрАТ «Шепетівське АТП 16807» Руслану Савчуку, який з розумінням віднісся до проблеми, адже транспортне сполучення є одним із найважливіших показників, що впливають на розвиток сільських територій.

Крім того, протягом останнього часу вдалось відновити рух автобусів по маршруту «Шепетівка – Яблунівка» із заїздом у с.Дубіївка.

 

За матеріалами Шепетівської РДА