23.08.2018 — 12:52

Предствники управління регіонального розвитку та будівництва ОДА ознайомилися з ходом робіт на об’єктах Старокостянтинова, що фінансуються з ДФРР

22 серпня заступник начальника управління регіонального розвитку та будівництва ОДА Світлана Пасічник  та начальник відділу державної підтримки регіонального розвитку Стефанія Крулик спільно з Старокостянтинівським міським головою Миколою Мельничуком  та представником замовника будівництва – начальником управління освіти виконкому міської ради Анатолієм Пасічником  ознайомились із станом виконання будівельних робіт на об’єктах, що фінансуються з коштів державного фонду регіонального розвитку   у м.Старокостянтинів.

За кошти Фонду цьогоріч фінансуються роботи з реконструкції стадіону ”Центральний”; капітальний ремонт Ліцею міської ради по вул.Миру, 14; НВК ”Спеціалізована школа І ступеня гімназія ім. Героя України С.М.Бондарчука”.  Також, в рамках реалізації концепції ”Нова українська школа” заплановано провести  капітальний ремонт ЗНЗ І-ІІІ ступеню №1.

Хоча по двом об’єктам фінансування з коштів Фонду тільки надійшло, проте підрядниками роботи вже розпочаті, замовлені необхідні будівельні матеріали. Під час відвідувань об’єктів представники управління регіонального розвитку та будівництва облдержадміністрації звернули увагу замовника проектів та керівників підрядних організацій на необхідність дотримання всіх вимог проектно-кошторисної документації, у тому числі створення відповідних умов для дітей з обмеженими фізичними можливостями та з вадами зору. Окрім того вони наголосили на необхідності прискорення робіт, аби державні кошти у були освоєні до кінця року повному обсязі, дотримання техніки безпеки при проведенні робіт у навчальних закладах.

За інформацією управління регіонального розвитку та будівництва ОДА