20.11.2018 — 10:37

У Кам’янці – Подільському вручили ключі від квартир дітям-сиротам

16 листопада у м. Камʼянець-Подільському голова обласної державної адміністрації Вадим Лозовий урочисто вручив ключі від квартир двом особам з числа дітей-сиріт, які перебували на соціально-квартирному обліку.

Власниками житла стали Анчевська Марина, яка самостійно виховує трирічну донечку Анастасію та Афанасов Дмитро, який готується до строкової служби у Збройних Силах України.

Однокімнатні квартири, що були придбані за рахунок державної субвенції, розташовані у мікрорайоні з розвиненою інфраструктурою (поблизу школа, дитячий садочок, амбулаторія сімейної медицини, продовольчі магазини), у квартирах наявні всі комунікації (вода, світло, газ), централізоване опалення, зроблений косметичний ремонт, облаштовані деякими меблями.

Голова адміністрації привітав новоселів з такою вагомою подією у їхньому житті та побажав, щоб у новому житлі  у них  все складалося якнайкраще.

«Діти, які позбавлені батьківського піклування, повинні знати, що вони не самі і про них дбають. Маю надію, що власне житло стане хорошим стартом у доросле життя. Бажаю вам щастя, добробуту та міцного здоров’я», – додав Вадим Миколайович.