20.02.2019 — 10:25

Світлана Павлишина поспілкувалася з представниками освітянської профспілкової організації Хмельниччини

19 лютого відбулося розширене засідання президії Хмельницької обласної організації  Профспілки працівників освіти і науки. Провів засідання  президії та нараду голова обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України Анатолій Яримюк. До участі в заході долучилася також заступник голови облдержадміністрації Світлана Павлишина.

Перед початком засідання голови членських організацій хвилиною мовчання вшанували пам’ять  загиблих на Майдані та поклали квіти до  Пам’ятника Героям Небесної Сотні.

На президії було розглянуто питання про здійснення громадського контролю за дотриманням законодавства про працю. Зокрема,  було перевірено роботу Хмельницького міськкому Профспілки. З інформацією про це виступив голова Хмельницького міськкому  профспілки О.Тимошенко.

Після президії відбулася нарада голів членських організацій, на якій виступила Світлана Павлишина. Як зауважила посадовець, сьогодні, під час впровадження в державі освітньої реформи, реформи децентралізації  діяльність профспілкових організацій всіх рівнів є як ніколи важливою та необхідно. Вона наголосила на важливості тих інновацій, якими сьогодні живе наше суспільство, адже 2018 рік став роком старту реформи початкової школи.

Далі  Світлана Павлишина відповіла на запитання голів профспілкових організацій.

На завершення  наради голова обкому Профспілки Анатолій Яримюк вручив нагороди кращим членам Профспілки. За високі показники в організації оздоровлення та відпочинку дітей освітян Почесним знаком Центрального комітету Профспілки працівників освіти і науки України «Турбота про дітей» було нагороджено Ізяславську районну організацію Профспілки працівників освіти і науки України. Отримала нагороду голова райкому Профспілки Тетяна Лех.

За інформацією Хмельницької обласної організації
Профспілки працівників освіти і науки